Tisdag

Idag så slutade jag tidigt så jag hämtade elisè på dagis och så for vi direkt till tandläkaren. Såklart så vägrade hon gapade men det hade hon ju redan sagt att hon skulle göra så det var ju inga överraskningar :P Vi vet ju iaf att hon har 20 tänder och borstar dom morgon och kväll, även om det inte är några två minuters borstningar..Men vi får prova ett besök om några månader igen men jag tror ju inte det går bättre då, haha.

Då vi varit där så for vi hem och bakade en chokladpaj och sen fixade vi middag. Elisè smakade faktiskt och åt helt okej. Jag har börjat säga att hon måste åtminstone smaka på allt och tycker hon inte om det så får det väl vara så. Men med tanke på sitt hon äter precis allt på dagis och som en häst så kan hon iaf smaka av allt hemma tycker jag :)
Då vi ätit så gjorde vi ett ryck och städade. Jag dammsugare och skurade och krille rensade skafferiet. Sen tog jag även trappen till vinden för den var typ igenbommad med grejer så nu kan man gå upp igen. Ska även byta ut lamporna som varit i småfönstrena och ta bort gardinerna där. Är inte riktigt vår stil att ha så :) Men då det varit på vinden har det inte varit prio ett direkt och så glömmer man det jämt.

Hälsat på Katrin har vi oxå hunnit med och så bjöd vi på pajen. Nästa gång ska jag ha mindre mörk choklad så tror jag det blir ännu bättre!

Nu ska jag mysa ner mig utmed krille och sen ska jag försöka somna i tid ikväll!