Solig dag

Idag var det strålande sol och riktigt varmt! Så himla härligt :) 

Vi klev upp vid nio och fixade frukost innan vi klädde oss och gick iväg till mormor ifall att Jonas skulle dyka upp. Men han hann inte komma medans vi var där för vi skulle hem och fixa lunch. Vi hann bara ställa maten på bordet så ringde Gunbritt och sa att han hade kommit dit. Så vi for tillbaka dit en stund och Jens följde oxå med. Elise fick träffa sina tremänningar och vi hann surra med Jonas en stund :) 

Vid två var vi hemma igen så då fyllde jag poolen så hon fick bada och Jens kom förbi oxå och drack en milkshake. Frös in vattenmelon och mixade med; blev riktigt gott :) 
 Sen har vi hunnit med en promenad/tur med sparkcykeln innan vi fixade middag. 
 Elise har blivit så duktig på äta allt utan protester nu, hon har väl insett att det inte hjälper att säga att man inte tycker om, man måste smaka ändå :) 

Efter maten så cyklade Jens hit och sen cyklade vi alla till Vickan och drack kaffe ute i solen. Helt perfekt! Så synd att det inte verkar som att vädret inte ska hålla i sig. Man får väl vara glad för den lilla solen man fått se iaf :) 

Igår var Helmer, Erik och Helen och drack kaffe på eftermiddagen. Helmer och Elise leker så himla fint tillsammans så dom såg man som inte till. Dom var mest i lekstugan :) 

 Jens kom förbi och så Hej oxå och kollade om vi skulle äta surströmming i renvallen och det kan man ju inte säga nej till! Så himla gott! Krille var inte lika glad men han fick älgfile istället så det var väl inte så dumt :)