Julbak

Igår så var jag ledig och så kom mamma och dick hit över dagen. Vi for och grattade mormor på 88-årsdagen.  Världens bästa mormor! Hon blev så glad över allt hon fick, hon har gruvat sig för att baka och nu hade som alla som kom dit bakat en sort var till henne :) 

Göran Helen och Helmer var oxå där så Göran fick en försenad födelsedagspresent. Helmer tyckte kortet jag hade gjort var jätteroligt:P 
Dick fick oxå en present för han fyller år imorgon precis som Jens men då är han inte här :) 

Sen blev det middag hemma hos oss, Vi beställde pizza så det var ju som enkelt. Elisè har visat alla som kommit vart hennes tomtenisse bor. Det är superspännande! Imorse hade han lämnat en liten present så då var hon eld och lågor! 

Nåja, då vi ätit så for vi iväg till Jens och Sussi och fikade. Mamma och Dick grattade i förskott då som bara var över dagen. Jag köpte en liten grej åt han igår bara för skojs skull. Jens telefon är så himla dålig och han svarar ändå aldrig i telefon eller på sms så köpte en leksakstelefon för han behöver ju ingen riktig:P Bad ronny skriva ett rim och det blev:"Dennas funktion har klart en gräns, och passar perfekt åt din kompetens. Du blir inte störd av oönskad kontakt, ingenting du hör och inget blir sagt." Haha. 
Vi drack en massa glögg oxå och hittade nog en favorit, choklad och hjortron:) 

Idag så satte vi igång och bakade direkt då vi ätit frukost så nu har vi lite julfika. Krille familj ska komma och fika lite på en stund och sen vid fyra ska vi fara iväg till renvallen och äta middag där:)