Annandagen

Igår så var vi bara hemma på förmiddagen. Krille tränade före lunch och så gjorde jag och Elisè bort nåt ärende under tiden. Vi körde sten Laestadius till dollar och det var så himla mycket renar där. Så Elise försökte prata med dom men hon fick då ingen respons :P 

Efter lunchen så hann jag ner och träna, gick himla bra att springa igår, jag trodde jag skulle få håll men det gick då bra :) 

Sen var det bara fixa i ordning allt och fara till renvallen. Jag hade fixat polkagrispannacotta till efterrätt och så åt vi julmat till middag. Jens hade köpt med nån sill som var så himla god! Åt typ mest av den och jag brukar inte äta så mycket av sillen annars. Elisè och Astrid busade en massa och så ska dom ju alltid ha med morfar/farfar så vi andra hann spela Yatzy och lite Chicago. Finns ingen som leker med ungarna lika mycket som pappa gör, förstår inte hur han orkar leva sig in i deras lekar så himla mycket, själv ids jag typ aldrig leka :P Typ spela spel med dom och ha kurragömma och sånt är ju kul men :) 

Syns vars dom drar fram iaf, blir kaos överallt:P 

Idag så tog jag och Elisè bobben till mormor och var där under förmiddagen. Var rätt skönt ute :) Krille är i kåbdalis med Kajsa idag och åker så dom har det nog härligt! 
 Jag och Elisè..eller jag, har snöat sen efter lunch så nu ska vi snart fixa lite mellis och så ut i snön en stund :)