Äntligen fredag.

Är så himla trött idag. Lillekatt spydde inatt så då vakna man. Sen kunde jag inte somna direkt efter det. Hann bara somna så ropade Elisè att det var för mörkt i hennes rum så då hade batterier i nattlampan sinat. Så krypa ner i sängen sen igen och försöka somna. Men halv åtta började det skotta för fullt här utanför så gick inte sova då heller. Men imorgon är jag ledig då ska jag då sova! 

Igår så jobbade jag till 18 så var hemma 18.20 och var så vi på hungrig så var ju tur att jag hade förberett köttsoppa :) Så himla gott! 
Saga var här och lekte då jag kom hem oxå så det var kaos i Elisès rum, förstår inte riktigt det där med att varje liten pryl måste fram ur lådorna :P 
 Men sen blev det iaf kvällsfika för Elisè och så ner och träna för mig och Krille. Har ätit en del mackor på kvällarna senaste veckan, är ju så gott med vörtbröd! Men senaste två kvällarna har jag lyckats hålla mig till mina två ägg iaf :P Men lite hungrig är man ju men man överlever ju. Lär bli så mycket onyttigt i jul och jag är ändå nöjd att jag lyckats hålla vikten sen vi slutade med dieten så vi äter vanlig mat :) Så vill gärna hålla på den en stund till!