En ledig dag

Igår så var jag och Elisè lediga, så skönt sätt att starta veckan på :) Vi åt mysfrukost och öppnade julkalendern innan vi klädde oss och gick till mormor. Det hade ju kommit en liten snärt snö så vi tog bobben. Men det var inte lätt! Var så kladdig snö så bobben gled inte ens i nedförsbacken..haha. Men såg det som lite extra träning istället för att få sinne som jag fått i vanliga fall... haha. 
 Jens och Astrid kom oxå förbi hos mormor och sen följde dom med hem till oss och åt lunch och busade en massa. Dom lekte ett-två-tre-ost med Jens och svamla på. 

Då dom farit så var vi tvungna fara iväg och handla för middagen. Blev blodpudding med rivna morötter, enkelt och gott. Vi passar på då Krille är borta för det är inte hans favoritmat direkt. 
 Efter jag plockat bort allt och städat lite så plockade vi upp Astrid och så följde hon med oss till Renvallen. Jag snabbfixade lite sirapskakor medans alla lekte och sen drack vi kaffe. En lugn och skön ledig dag :) 

Idag så är det jobb som vanligt. Men efter den här veckan jobbar jag bara två veckor till och sen är jag julledig i två veckor, ska bli så skönt att bara få vara hemma och mysa. Det blir väl en del bak inför Elisès kalas förstås men annars så. Tänk att hon fyller fem år ♡