Juldagen

Efter frukost idag så började vi packa upp lite julklappar och Krille och Elisè byggde ihop hennes nya dockhus som hon blev himla nöjd med! Sen har jag röjt undan och dammsugat och skurat då vi skulle ha främmande som hela dagen. Gjorde upp en brasa i öppenspisen i vardagsrummet oxå, är som mysigt :) 
  Så vi har fikat massa gott och ätit julgröt och rester från gårdagen, perfekt. Och Elisè och Astrid har hållit igång som nå galningar hela långa dagen, jag fattar inte hur dom orkar. Man är nog trött själv och då har man ju mest bara suttit ner ändå..Haha.  
 Mormor var nog lite trött där mot slutet ändå men är man nästan 90 bast så är det ju kanske inte så konstigt. Gunbritt mamma och dick har varit här oxå och så har vi hunnit spela lite spel och så så det har varit roligt. 

Dick blev nerbäddad i soffan med massa filtar, gosedjur och diverse, såg himla varmt ute men ungarna hade då roligt :P 

Nu ska jag samla kraft och fara ner och träna, det känns som att det behövs efter en sån här dag. Känns lite jobbigt att äta så himla onyttigt men det är ju bara jul en gång per år. Vi får vara nyttiga sen :) Nu är det bara börja fundera vad man ska fixa inför Elisès kalas på söndag. Då blir hon fem år! Min stortjej <3