Söndag

Mamma har varit här och hälsat på i helgen och så har jag hunnit baka en del och fixa. Vi var hos mormor igår med Jens och Astrid oxå och sen kom dom till oss och fortsatte busa. Under tiden så bakade jag kanelbullar inför Elisès kalas, skönt att ha det bortgjort. Det blir så stressigt att fixa med allt sånt mellandagarna :) Jens tjuvåt en del deg men det blev ändå rätt många bullar. 

Då dom farit så gjorde vi middag, blev tonfisksallad för det var så himla länge sen jag åt det och så är det så gott! Efter maten så klädde jag mig ordentligt och gick till lillica och handlade för att baka chokladbollar och så förbi hos Johan och lämna hans julklappar :) Jag är faktiskt klar med alla julklappar nu och det känns så skönt! Ingen stress har det varit i år. 
 Nåja, då chokladbollarna var bakade så kom Jens och Astrid förbi en stund till. Dom körde chadader och dom var faktiskt riktigt duktiga :) 
 Idag har vi varit en stund hos mormor på förmiddagen och sen vid lunch så åkte mamma tillbaka till Piteå. Så jag passade på att gå ner och träna så hade man det bortgjort. Jag har fixat en tjälknöl oxå så då var det ur världen oxå. Och middag har vi hunnit äta. Elisè har blivit så himla förtjust i älgkött så hon äter massor! Och frågar vart köttet satt då älgen levde och om det gör ont då man skär i älgen osv. Tycker det är bra att dom förstår vart det kommer från och hon frågar då så himla mycket oxå :P 

Nu ligger jag och tar det lugnt i Elisès säng, hon har då inte hittat mig än så man kanske får ta det lugnt en liten stund iaf :P Men snart ska vi iväg till Kenny och Katrin :) 
#1 - - Mamsen:

Duktig du är❤