Gott nytt år

Det var en lugn och skön dag igår, så himla härligt. Vi åkte till renvallen kring halv elva och så åkte vi bob i backen och busade på, var himla snöigt men det var ändå härligt..vi var då ute en timme iaf :) 

Sen kom Jens Sussi och Astrid så vi åt lunch och så lekte busarna. Just när jag skulle börja förbereda efterrätten så gick strömmen men den var inte borta så länge som tur var. Så fixade den och sen for jag till Arvidsjaur  för att hämta allt som behövdes för att sova där, ides inte packa nåt på morgonen då det var så ont om tid. 

När jag kom tillbaka hade Jens och dom farit vidare till moskosel där dom skulle äta så vi började oxå fixa middag. Vi åt på bordsgrillen och det var så himla gott så jag åt då alldeles för mycket! Matkoma deluxe. 
 Elisè tog sig ett nyårsbad efter det så roade hon sig där en bra stund medans vi städade undan och bäddade sängar och så. Och efterrätten var faktiskt riktigt god! Kan säkert göras fler gånger :) 
Elisè la sig vid åtta så då spelade vi massa spel och åt lite krustader med räkor och lite gott. Vet inte riktig hur det gick till men vips var det 10min kvar tills tolvslaget, så det skålades in och sen gick jag upp och la mig. Krille och pappa såg hockeyn så dom var uppe betydligt längre :P 
Gustav sov med oss hela natten oxå, myskatt! 

Och idag så väckte Krille Elisè klockan nio och så gick vi ner och åt frukost. Sen blev det en sväng med skotern och när vi kom tillbaka så tog det en liten stund så kom Jens och Astrid oxå. Dom hade med sig lunch oxå så det var ju perfekt! Så efter lunchen spelade vi Uno och drack kaffe. Lite kurragömma hann vi oxå med. Så vi var väl hemma där vi tre lite drygt. Men det har varit två bra dagar och Elisè är oxå jättenöjd och det är ju huvudsaken :) Det har varit rätt livat idag med småbrudarna så pappa skulle visst njuta av tystnaden sen då vi åkt :P