Snart är ledigheten över

Igår så kom mamma hit för att gratta Elisè i efterskott och så kom Jens och Astrid hit och busade oxå. Vi hann spela lite Uno oxå innan det blev kväll. Det är så länge sen vi spelade det men fick ett infall och köpte det på Ica då det var nyår :) 
 Idag har vi varit hos mormor och varit här hemma, gunbritt har varit och druckit kaffe och Jens och Astrid kom hit och stannade tills det var dags att börja med maten. Så när vi ätit så for mamma iväg mot Piteå. Så jag gick iväg och postade ett paket på Ica och på vägen hem så ringde Ola så han och mona kom förbi och grattade Elisè i efterskott och drack kaffe så det var ju inte så dumt :) Och Elisè älskar ju att få paket så hon var ju helnöjd :) 
Elisè fick nåt slajm-liknande i present av Vickan som hon älskade, var kladdigt värre :P Men nu har hon faktiskt gjort några figurer av det och torkat dom :) 

Nu är snart ledigheten över och det känns så trist för det har gått så himla fort! Det går varit så fullt upp så man känner sig inte utvilad ändå :P Tur iaf att man får sova ut på morgonen. Elisè somnade igår typ kvart i åtta och så väckte vi henne nio idag, typ som alla dagar.. hon tyckte det var så kort natt för hon ville sova mer :P Sömntuta!