Surströmming

Idag kring lunch så kom Sara Per Alvin och Milton och hälsade på :) Det är så länge sen dom var här och det var så himla kul! Alvin och Elisè lekte hur mycket som helst och hade så kul ♡ Och Milton är ju bara så himla söt! Så dom var här några timmar och då var det som full rulle :) 
Både Sara och Per provade hoverboarden och Saras skills var väl lite sådär men det är då länge sen jag skrattade så mycket! Tårarna bada sprutade! :P 

När dom hade farit så satte Krille ihop vårat köksbord och det var så himla fint! Mycket finare i verkligheten än på bilden. Så nu längtar jag ännu mer tills köket är klart :) Var och köpte klinkers till hallen idag oxå så det är fixat. 

Middag blev det i renvallen, surströmming! Så gott! Åt nästan för mycket. Men man äter det ju inte så ofta så man får passa på. Vi blev kvar för länge egentligen och Elisè var såå trött då vi kom hem, men Jack skulle såklart äta just så vi skulle iväg så blev senare än tänkt :) 

Avslutade kvällen med att gå ner i hemmagymmet och springa på löpbandet i 30 min och så träna lite ben och axlar. Är 9-10 veckor sen jag sprang senast och det var så härligt! Kommer nog ha en del träningsvärk sen för fick nästan kramp då jag skulle uppför trappen sen :P