Fönsterbyte

I helgen så har Krille och Kenny bytt fönster i Elisès rum och det som blir lillebrors rum, så nu är dom på plats! Sen är det bara kvar att byta två i köket så har vi bytt alla fönster sen :) 
 Medans dom höll på idag så gick jag och Elisè och plockade skrot och satte på släpet. Hon hjälpte till och gungade vagnen oxå. Hon är så himla duktig och vill hjälpa till med allt som har med hennes lillebror att göra ♡ Tjuter han till springer hon järnet och ska hämta hans tutte, som han ändå inte ens verkar gilla :) 
Jag hann klippa gräsmattan på ena sidan oxå så nu är det bara sidan mot vägen kvar. Växer verkligen som ogräs! Det märks att vi gödslade förra året! Och snart kommer alla 50st häckplantor som jag beställt så ska vi gräva ner dom. Alltid är man så skaffa sig projekt..Haha. Och nu är det inte så länge kvar tills vi ska börja riva och fixa i köket. Tiden går undan! 
 Vi var till Kalle på kalas idag oxå, då fick Elisè en hoverboard av han, ska bli intressant att se om hon är så lära sig hålla balansen på den ☆