Besök hos tandläkaren

Imorse så lämnade jag Elisè på dagis som vanligt och kring klockan 12 så ringde det från dagis. Hann få panik för det har aldrig ringt från dagis på snart 4år. Då hade hon blivit sparkad över munnen av ett annat barn, en olyckshändelse såklart medans dom lekte. Så hon började blöda näsblod och blödde i munnen och en av fröknarna trodde att en tand var eventuellt lite lös. Så ringde folktandvården men fick ju inte tag i nån där så på min lunchrast åkte jag iväg och hämtade Elisè på dagis men hon var då rätt obrydd och ville helst tillbaka direkt och har då svamlat på som vanligt hemma. Vi åkte iaf upp så dom fick kika bara för säkerhetsskull men allt såg då bra ut. Strängen var av och svullen men tänderna såg bra ut :)
 Så vi åkte till gunbritt och drack kaffe på vägen hem innan vi for hem så jag kunde slänga i mig lite sen lunch eller tidig middag :P Sen kom Katrin hit och jag for tillbaka och jobbade så blev lite hattig dag men skönt att det gick bra för Elisè! 

Annars då? I lördags var vi till IKEA för att planera klart med köket och så, vi ska göra om det först i höst men det känns inte som jag vill fara i sommar med en nyfödd bebis till IKEA och göra klart då så det fick bli nu och det gick ju bra det med :) Mamma kom hit och var med Elisè medans vi vad där så slapp hon följa med, tror hon skulle ha varit rätt less så hon hade det nog roligare hemma och så fick hon leka med Astrid som hela dagen nästan. 


Söndag hade vi kalas hela dagen för Krille, så blev mycket smörgåstårta och fika :) 
Sen på kvällen var man rätt trött :) 

Nu har då Elise somnat så nu ska jag ner och träna innan det blir lite kvällsfika och serier i soffan :)